Dette er hjemmesiden til Utleira Idrettslag. Her finner du informasjon om våre aktiviteter - alt fra beskjeder om treninger, cup'er og turneringer - til oversikt over treningstider, trenere og deltagere.

søndag 11. november 2012

OttaCup 9. - 11. november

Vi deltok med 2 lag på Otta innendørscup som ble arrangert helgen 9. - 11. novemberOtta camping og motell huset oss for tredje år på rad. 

Det var 13 spillere + Tone og Siri som reiste med tog fra Trondheim til Otta i år. Våre kamper startet ikke før på lørdagen, så i år kunne vi kose oss på hytta med taco fredagskvelden. 


Uteira1 (Cecilie, Hanne, Kine Marie, Lillian, Martine, Tone og Veronika) vant 2 av sine 5 innledende kamper, og ble dermed nr. 4 i sin pulje. Det holdt til sluttspill. Utleira 2 (Elisa, Iman, Kristin, Lillian, Lise, Maja og Maria ) klarte seg også bra i sine innledende med 2 uavgjort og 3 tap. Det holdt dessverre "bare" til 5. plass og dermed ikke noe sluttspill der. Men vi får ta med oss at Utleira 2 var det laget i turneringen som scoret flest mål mot vinnerlaget fra Spjelkavik (selv ikke finalemotstander fra Molde klarte å score mot vinnerlaget - de tapte finalekampen 4-0). Jentene fra Spjelkavik hadde en fantastisk målstatistikk: 45 - 3! 

Det ble en lang dag på lørdag, da vi dro fra hytta ved 8-tiden og ikke var tilbake før ved 22-tiden. Vi spilte til sammen 8 kamper på lørdagen, men også i år klarte vi å presse inn et restaurantbesøk på Pillarguri.  

Lillian var uheldig å skade foten sin i kampen mot Lom/Skjåk 2 og måtte dermed se resten av kampene fra tribuneplass. Hanne og Kristin måtte ta over som målvakter resten av cupen. Hanne var nok litt nervøs da hun måtte ta over som keeper, men den jobben klarte hun veldig bra :-).

De to siste innledende kampene ble spilt kl. 08.15 og 08.45 søndag morgen. For å rekke disse, måtte vi stå opp kl. 06.00, noe de færreste var fornøyde med, men vi kom oss opp og av gårde til Ottahallen i bekmørket og rakk kampene. 

Utleira 1 møtte vinnerlaget Spjelkavik i kvartfinalen. Spjelkavik-jentene var veldig gode også i den kampen, og de gikk greit videre til semifinalen

All ære til alle jentene som gjorde en flott figur under cupen! Det var hele 8 jenter som tegnet som på scoringslista under turneringen - kjempebra! Vi stilte med de desidert yngste lagene som deltok på OttaCup. Vi møtte stort sett bare 18-19 års-lag, men til tross for det markerte jintutten fra Utleira seg med mye bra spill på banen og ikke minst med sitt gode humør. Også utenfor banen gjorde de seg bemerket med sine engasjerende danse- og sangopptredner, noe arrangøren roste jentene for. En helt fantastisk gjeng å dra på tur med - nok en gang :-) Aldri noe tull, bare blide og hyggelige jenter! 

Det smakte godt med taco etter å ha gått fra Otta sentrum til hytta med mye bagasje.

Innledende kamper Utleira 1 og Utleira 2: 
HjemmeBorteResultater
Moelv/Åsm/Brøt Utleira 2
2 - 1
Utleira 1Lom/Skjåk
4 - 3
MFK Dame 1Utleira 1
8 - 1
LomUtleira 2
0 - 0
LillehammerUtleira 1
2 - 1
Utleira 2Lom/Skjåk 2
4 - 4
Utleira 1Fron
0 - 1
Utleira 2Spjelkavik
2 - 5
Øyer/TrettenUtleira 1
0 - 3
Utleira 2Otta
0 - 1

Sluttspill:
Kampnr.HjemmeBorteResultat
325 Kvartfinale 1SpjelkavikUtleira 1
8 - 0


Oppvarming med sang og dans.